loader

ESPECIALITATS MÈDIQUES

Des del primer contacte amb el pacient, desitgem oferir la millor opció de tractament, implicant-lo per a un resultat exitòs.

serveisOdontologia conservadora
imatge servei

L'Odontologia Conservadora i Restauradora, ens permet aturar i curar la càries dental en totes les seves fases, des de la menor a la major destrucció del teixit dentari.

La càries és la destrucció del teixit dental, que pot ser només l'esmalt o envair teixits més profunds com són la dentina o la polpa dental, causada per la presència d'àcids produïts pels bacteris de la placa dipositada en les superfícies dentals. El tractament de la càries, anomenades obturacions dentals, consistirà en l'eliminació de l'agent infecciós, teixits dentals afectats per la infecció i posterior reconstrucció del teixit perdut utilitzant materials biocombustibles o resines compostes. Actualment, mitjançant un protocol adequat, la utilització dels millors materials i una excel·lent rehabilitació de les peces dentàries, aconseguim un resultat reeixit el fi més preuat és la conservació de la peça dental.

serveisPeriodòncia
imatge servei

Especialitat que tracta les malalties de les genives.

Gingivitis: Inflamació de les genives.
Periodontitis: Comunament conegut com piorrea, és l'estat avançat d'una gingivitis, en el qual hi ha una pèrdua d'os. Cal tenir en compte que l'os és el suport de la dent, la pèrdua d'aquest suport provoqués la mobilitat de la dent i la seva posterior pèrdua.
Tractaments: És necessària una tartrectomia (higiene amb ultrasò) l'any com a mínim, el tractament consisteix en treure el càlcul (acumulació de sals minerals de la saliva amb bacteris) mitjançant una puntal d'ultrasò a una profunditat de 1-3 mil·límetres que és el sondatge normal que té una persona sana; el qual permet seguir amb una higiene correcta amb un raspallat convencional. A partir de 4mm el tractament correcte és el curetatge.
Curetatge: Tractament per recuperar la salut gingival i evitar que la pèrdua d'os, prossegueixi.

serveisOrtodòncia
imatge servei

L'ortodòncia és la branca de l'odontologia que es basa en corregir mal posicions dentàries. Actualment no només és un tractament per a nens o adolescents, també té múltiples beneficis, els quals tenen una gran acceptació per part dels adults.

 • Millora l'estètica

 • Corregir problemes de fonètica

 • Millorar la mossegada i la masticació

 • Evitar càries per apiñamientos

 • Evitar problemes de l'articulació temporo mandibular o ATM

 • Guanyar espai per a la col·locació d'implants

 • Traccionar canins inclosos

Actualment hi ha una infinitat de sistemes, ortodòncia invisible, ortodòncia lingual, ortodòncia amb brackets de safir, etc. No seria just parlar de quin tractament funciona millor, cadascun té les seves característiques i limitacions dels quals hauries de parlar amb el teu ortodoncista per saber si pot arribar a complir les teves expectatives.

serveisImplants
imatge servei

L'implant dental consisteix en un cargol de titani inserit en una vora alveolar (os) per servir de suport a una corona, seria l'equivalent a una arrel dentària. L'os creix al voltant d'ell produint-se una fusió estable i permanent.

Els implants no només substitueixen les dents perdudes, restaurant la funció i l'estètica, també eviten la reducció òssia. Els implants poden substituir un o totes les peces dentals.

Processos del tractament

 • En el primer contacte s'estudia la situació, es realitza una exploració i es diagnostica.
 • La següent visita s'insereix l'implant dental i la corona provisional.

I s'esperen de 2 a 4 mesos, que és el temps necessari perquè es produeixi la integració òssia de l'implant i es col·loca un pilar d'impressió. S'efectua una impressió del pilar ja col·locat obtenint un model final del qual s'obté la corona definitiva perfectament adaptada al pilar.

serveisEndodòncia (matar el nervi)
imatge servei

Quan per causa d'un traumatisme, per extensió d'una càries que arriba al nervi o està molt a prop, ens veiem obligats a realitzar l'endodòncia. El tractament consisteix a deixar la dent a la boca però que no tingui paquet vasculonervioso (artèria-vena-nervi) d'aquesta manera s'evita que la dent tingui dolor i desapareix la infecció ja que els bacteris no obtenen els nutrients que necessiten.

Hi ha vegades que els bacteris són molt resistents i en un mitjà desfavorable aconsegueixen sobreviure, altres vegades la presència d'un microconducte no detectat pot causar la presència de la infecció, altres vegades la calcificació dels conductes fa que no pugui arribar a estar ben acabada la endodòncia. Aquestes solen ser les principals causes de fracàs del tractament. Les opcions són dues reendodoncias o extracció .La reendodòncia consisteix a repetir el tractament de l'endodòncia intentant solucionar els problemes anteriors, el pronòstic d'èxit és baix, no obstant això, hem intentar-ho en moltes ocasions, hem de intentar-ho ja que l'extracció sempre és possible.

Conseqüències de perdre una dent:

Les dents dels costats es mouen per intentar tancar l'espai, aquest desplaçament pot portar problemes, com:

 • Les dents dels costats es mouen per intentar tancar l'espai, el que pot sembla perfecte pot portar problemes

 - Pèrdua d'os.

 - Mal oclusió.

 - No tanca l'espai ni tampoc deixa espai per a poder arreglar-havent de realitzar el tractament d'una  peça que està sana.

 - Impactació d'aliment: permet que es fiqui el menjar i després és difícil de treure.

 • Extrusió de les dents de dalt

-  Pèrdua de suport d'os, ja que la dent baixa a la recerca de contacte amb la dent contrari que no trobarà.

- Pèrdua de suport d'os, ja que la dent baixa a la recerca de contacte amb la dent contrari que no trobarà.